Plasa sarma de vanat

Plasele de sârma din oţel de înaltă sau slabă extensiune (high tensile steel, and mild steel) sunt alcătuite din mai multe linii de sârme paralele, orizontale şi verticale legate între ele prin diferite legături, cum ar fi “nod balama”, unde liniile verticale întrerupte sunt legate pe liniile de sârmă orizontale, “nod închis” şi “nod inel”, unde liniile de sârmă verticale nu sunt întrerupte şi sunt legate de liniile orizontale cu un al treilea fir de sârmă.

Cand vine vorba de tarcuri de vanatoare, alegerea materialelor este un factor important, reflectat in eficienta si longevitatea gardului.

Alegerea plasei de sarma este bine sa se faca dupa certificatul tehnic al produsului si nu dupa numele de marca, care poate a devenit popular in mod nefiresc, neavand competitori mai deloc prezenti pe piata din Romania.

yesEste bine de stiut, ca Cyclone a fost cel care a introdus plasele de sarma cu nodul de blocare fix sau inchis inca din 1967, datorita cresterii intensive de cervide in Noua Zeelanda.

Fiind in relatii parteneriale cu mai multi producatori de plase din sarma, venim in ajutorul celor interesati cu plase pentru vanat pentru fiecare buzunar.